حجت الاسلام غلامرضا عادل، سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به مفاد سند استقرار سازوکار راهبری مسجد بر لزوم همافزایی و تعامل دستگاهها و نهادهای همکار در آن برای پیشبرد اهداف تعیین شده تاکید کرد.
وی افزود: بیش از یک سال مقدمات سند استقرار سازوکار راهبری مسجد به طول انجامید و در نهایت به امضای پنج سازمان و نهاد رسیده که "سازمان بسیج مستضعفین" وظیفه سازماندهی کنشگران مردمی تشکلهای انقلابی، "سازمان اوقاف و امور خیریه" وظیفه پشتیبانی سخت افزاری و زیرساختی، "سازمان تبلیغات اسلامی" وظیفه پشتیبانی نرم افزاری و برنامه ای، "مرکز مدیریت حوزههای علمیه" وظیفه تربیت و تامین سرمایه انسانی مدیریت مساجد و "شورای سیاستگذاری ائمه جمعه" وظیفه هدایت راهبری مساجد و شبکه امامت را بر عهده دارند.
سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به برگزاری اولین رویداد ارکان قرارگاه راهبری مسجد با عنوان «مسجد ره بر» در مجتمع فرهنگی آدینه تهران گفت: نمایندگانی از ۴۰ شهرستان طی در این رویداد گرد هم آمدند تا روند عملی شدن سازوکار سند مورد بررسی قرار بگیرد.
حجت الاسلام عادل گفت: مقرر شد در سازمان اوقاف و امور خیریه مدلسازی صورت بگیرد و بین روسا و مسئولین نهادهای زیرمجموعه اوقاف توافق شد تا ۱۵۰ مسجد به عنوان مدل و الگو شناسایی و معرفی شوند.
وی ادامه داد: بحث سند مالکیت و شناسه ملی مسجد و همچنین آباد کردن رقبات و به درآمد رساندن و پرداخت هزینههای مسجد از محل رقبات و موقوفات به عهده سازمان اوقاف است.
سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: ظرفیت قانونی که در برنامه هفتم توسعه کشور مصوب شده کلیه دستگاههای اجرایی، مراکز آموزشی، بیمارستانها و مراکز درمانی، مجموعههای ورزشی، مجتمعهای رفاهی، تفریحی و مجتمعهای تجاری اعم از دولتی یا غیردولتی، موظفند نسبت به اختصاص و نگهداری فضای کافی و مناسب برای مسجد یا نمازخانه اقدام نمایند. پیگیری این موضوع بر عهده سازمان اوقاف و امور خیریه است.
وی در پایان گفت: چیزی که باید پنج رکن دستاندرکار در سند راهبری مسجد باید به دنبال آن باشند روحیه هم افزایی است که این تعامل و همافزایی باید در شهرستانها به صورت جدی پیگیری شود.
نظر شما